nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, July 31, 2010

mazda 808 test drive!!! huhu old skool mariii


salam kengkawan blogger...beberape hari lepas tgh aku dok wat kje,pakcik ak panggil ak kuar....sekali ak kuar,trkejut ak...sebuah keta old skool yg mmg jarang ak nmpak...yup....maybe disebabkan ak ni bkn kaki moto mahupon keta,membuatkan mata ak xberkelip tgk keta ni.fuhhhh....sekali pandang mcm muscle car pon ade huhu...agknye muscle car ler kot....maybe kengkawan yg lebih arif leh bgtaw aku huhuhu...

asyraf juara imam muda astro oasis!! taniah!!

salam, mlm tadi ak xsempat nk tengok imam muda. ape2 pon taniah pade saudare asyraf kerane berjaye menjadi juara imam muda astro oasis. pade aku, dengan adenye program yg camni. dapat menyuntik semangat generasi baru untuk berusehe memperbaiki diri dan memupuk sifat kepemimpinan dalam diri.

tugas utama imam adalah memimpin jemaah dlm solat dan mengajar ilmu2 agame di masjid dan surau. sekarang tugas seseorang imam adalah lebih luas bersesuaian dengan perkembangan teknologi maklumat. :-)

eh aku ni ckp bukan maen lagi..huhuhu....aku pon bukan pndai sgt bab2 agama. aku harap program macam ni dapat diteruskan lg. yup!! biar semua org taw betape pentingnye imam dalam sesebuah masyarakat.

anyway ad sikit sumber ak ambil dari the star online.

Thursday, July 29, 2010

edisi khas: tips autoshow (camne markah korang diambil)



salam pade kengkawan otai ke tak otai ke, jambu ke x jambu ke huhuhu hope kowang sehat disamping sambal belacan dan sambal petai yg dicintai. kali ni ak nk tnjukkan kat kowang info2 penting mase autoshow. yela...kadang kite design macam nak pecah kepale,tp kalah gak. actualy pemarkahan yang diambil untuk motor ngan keta lebih kurang same je. tp pandai2 la kowang nak bezakan. keta tu tayor 4. moto tu tayor 2. kuih tayor tu plak lain cite. makan ngan kopi o pon sedap gak. huhuhu....
orait...kali ni aku jd wartawan..huhuhu...untuk pengetahuan info ni drpade otai autoshow gak....kalo x caye...ni haaa kete die.....



skim cepat kaye tumbang - credit to sinar harian

salam kengkawan hope sehat2 belake..dh bgn tu teros mndi..bru sarapan haha...jgn le plak kowang mkn nasi lemak lauk air liur basi huhuhu

anyway sesape yg bace surat kabo ari ni mesti taw kn. kisah skim cepat kaye ni. aku takmau la ckp banyak2. bukan ape. aku ni bukan mahir sgt nak menaip2 ni. tangan pon menggeletar je ni haa..maklumla....jarang menaip huhu. kalo kowang terdetik nk kerje or join ngan mane2 company, pastikn company tu betul,kerje nye betul. jangan maen redah je,berani tak bertempat.huhuhu.

ayah aku selalu pesan,

Tuesday, July 27, 2010

MALAYSIA RALLYSPRINT AUTOSHOW 1 OGOS mari2!!!




FOR MORE DETAILS CAN CALL...
EDDY- 0132705917/ 0172663742

*ATTENTION* CELCOM HP NUMBER IN THE POSTER AND BANNER HAVE SOME MISTAKE..PLEASE CALL AT THE NO ABOVE.



Saturday, July 17, 2010

gambo2 MSU autoshow!!!mari2 tengok!!!


salam to all ma frenzzz.....kali ni ak nk bg kowang tgk gambo2 mase autoshow kt MSU.....huhu....ak xdpt g sbb jauh sgt. gambo ni pon ak dpt dr kwn ak kt msu. anyway taniah kat msu sbb brjaye himpunkn keta2 gempak cmni huhuhu..pade ak yg xmampu nk bikin keta...aku tgk je la keta2 ni huhuhu....cuci mate anda dgn keta2 gempak ni ye huhuhu.....salammm

Thursday, July 15, 2010

Autoshow Ledang video la pulok!!! (edisi aku yg jakun)

video video video video video

gambo2 Autoshow Ledang 11 julai 2010...jom tengok jap!!!!


salam geng2 moto kete!!!! yg ade beskal pon leh join tengok hehehe......anyway mase ni aku tak dapat g...agak sedey la gak.....nk wat cmne...ade kje yg nk di setelkan....so kali ni event kt dataran ledang tangkak. event sampai malam. mengenangkn kengkawan kt sane,pas kje, aku trus ke sane.....ak jakun gile tgk lampu2,audio...kete lawo2,maklumla...ak tak penah g event memalam.....mmg syok....taniah pade yg terlibat.......terime kaseh pade wak jaman atas sumbangan gambo2 nye :-).......

pic autoshow taman sri sulong episod 2 la pulok


salam kengkawan...maap lame menyepi...ni aku nak hidangkan kt kowang gambo2 moto mase otoshow tmn sri sulong.....kali ni pic2 ni yg amek bkn aku....tp team2 advan sndiri...tgkla ye...ade moto turbo lg taw huhuhu....adiossss


Saturday, July 10, 2010

Autoshow Ledang 11 julai 2010...mari2!!!!


AUTO SHOW LEDANG
SEMPENA ULANG TAHUN LEDANG YANG KE 2
MAJLIS BELIA LEDANG BERSAMA FMC
BERTEMPAT DIDATARAN LEDANG TANGKAK

TARIKH 11.07.2010
AHAD.BERMULA
3 PTG - 10 MLM

PENDAFTARAN KERETA RM 30.+SIJIL

MOTOR RM 20.+SIJIL


KATEGORI KERETA HANYA OPEN SAHAJA

HADIAH 1.RM200 + PIALA
2.RM100+PIALA
3.RM80+PIALA ...4-10 HAMPER

KATEGORI MOTOR OPEN,STNDT,SKUTER
1.RM100+PIALA
2.RM80.+PIALA
3.RM50+PIALA

JOM DATANG BERAMAI2....

(AKU XTAU G KE X...HUHUHU)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan