nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, July 31, 2010

mazda 808 test drive!!! huhu old skool mariii


salam kengkawan blogger...beberape hari lepas tgh aku dok wat kje,pakcik ak panggil ak kuar....sekali ak kuar,trkejut ak...sebuah keta old skool yg mmg jarang ak nmpak...yup....maybe disebabkan ak ni bkn kaki moto mahupon keta,membuatkan mata ak xberkelip tgk keta ni.fuhhhh....sekali pandang mcm muscle car pon ade huhu...agknye muscle car ler kot....maybe kengkawan yg lebih arif leh bgtaw aku huhuhu...



ape lagi...ak trus mntak izin ngan brader tu nk test drive....yeaghhh....skali start...bunyi mengaummm huhuhu....xsilap ak 1300 cc enjinye huhu...kete ni kire adek beradik ngan mazda rx3 laaa...


kereta ni tarik blakang...siap lock tu...ak nk test wat drift tp takot...bkn ape...kete sndri brani le...ni kete org...lgpon die wat utk suke2...nmpk ganas n lawo....huhuhu.....abg ni xgune sober adjustable so agk selesa la huhu...ak lalu je mane2 semue mate memandang....pandang kereta ni la...bkn ak...huhuhu
anyway perlu diingat,

kereta lame jgn dipandang sebelah mata
kerana.....
semakin lame...semakin berharga....... :-)
salah silap mohon maap...kalo ade cerite besh2 sila hantar ke hellboy2216@yahoo.com, kalo ade tersalah info tolong tegur...tq :-)

3 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. gilerrr lah memang nampak old skool ni aku suka nampak kereta yang lama di modifide secantik ini...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. maaf dah lama sangat tertinggal artikel blog ko ni wahhhh banyak bahan baru nampaknya... aku baca pun tak jemu sorry sesangat aku sesejak ni sangat lah sibuk.. but kitakan kawan...

aku suka baca artikel autoshow kau ni.... aku suka tatap motor kau tu... tah kenapa tak tau lah.... aku dah kira mau lebih sepuluh ribu ko modifide motor ko tu... giler lahhh

budak kampung said...

ko wat la sebijik keta oldschool huhuhuhu
anyway trime kaseh sudi dtg ziarah blog ak yg tak seberape ni....
alaaa...moto bebudak len ade yg lg gempak lorrr

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan