nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU!!!

SALAM...
seperti biasa,bila ada jer segmen dari abang ben,aku akan join. tapi tak semua la. sebab aku ni pemalas sikit keh3. anyway pada sesapa yang follower nya bawah 500,boleh klik sini untuk join.

abang ben suruh aku curi gambar kat blog dia dan pilih mane2 yang aku suke. ok. aku pilih gambar ni,

nak tau kenape aku pilih gambar ni? sebabnya,aku suka. nampak simple kan? pada aku walaupun gambar ni nampak simple,ia dah menunjukkan siapa ben ashaari. maksud aku bukan secara menyeluruh la kan. dalam gambar ni jer,kita dah boleh tau yang brader ben ni sentiasa update entry walaupun kat mane jer.cube tengok laptop tu. dan brader ben ni sentiasa berusaha keras untuk dapatkan body tough.bukan pergi sedut lemak ok!! keh3

kenapa aku jadi blogger??
jujur aku katakan,aku belom ada ciri2 seorang blogger. aku masih mentah lagi. entry pun tak selalu update. traffic pon baru 200-300 orang sehari. aku buat blog sekadar suka2 nak kongsi apa yang aku rasa. apa yang menarik untuk dihebahkan,akan aku letak dalam blog. follower??terpulang,aku tak paksa nak follow atau tak. orang sudi singgah dan baca blog aku pun dah bersyukur.pada yang sudi follow,trime kaseh sangat2.terima kasih juga pada brader ben kerana membantu tingkatkan follower aku.

blog yang aku wajib singgah setiap hari?
http://www.benashaari.com/
http://blogserius.blogspot.com/
http://telordibasuh.blogspot.com/
http://iniwootwoot.com/
http://cursingmalay.blogspot.com/

31 comments:

Cahaya Qaseh said...

singgah dr blog abg ben..

NiSha said...

singgah lagi.. rajin2 updated nnti Nisha singah lagi ok..

rizaros said...

jom GEGAR..........
salam pkenalan.. jom follow blog sy jgak untuk semangat sy dlm bblog.. heheh :)rizaros.blogspot.com...

beaty said...

DAH FOLLOW JUA...LAWAT DAR ABG BEN

qemaishak said...

gegar gegar sini juga..:)

jaa64 said...

waaa...bagus2 :)

estee_8980 said...

singgah dr blog abg ben

faraa halim said...

gegar sini,
dri blog abg ben ;))

fahmie firas said...

JOIN SEGMEN ABANG BEN JUGAK..
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Fuuyooh said...

salam kenal.. Datang dari blog abg ben.. hehe

fashah84 said...

salam ziarah..

semoga maju dlm dunia blogging ni...

Eza Ridzwan said...

singgah dari blog BA..jom g umah saya plak...i follow u...

Eza Ridzwan said...

#268 okeh!

Qaseh dalia adelia said...

blogger buruk dah ni hehe

c-tea said...

hai datang jenguk geng gegar bersama ben ashaari..hehe...

meh rapatkan ukhuah..lawat melawati..hehe...


http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Rin_Aff said...

dr blog Mr ben...
singgah sebentar kat sini...

DeeBa said...

da follow daa :D

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

risa said...

gegar!! gegar!!! hehehehe

umie said...

saya dh follow tp nk komen kat mane nih...kat sini je la...
salam perkenalan..

http://sitiumairahsaat.blogspot.com

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

Silent Thinker said...

singgah dr Blog Ben ashaari!!~
Jom gegar~
happy blogging~

Mizz Karen said...

kunjung mengunjung amalan yang mulia...kan kan

Jom kunjung ke blog saya

http://semanismulut.blogspot.com

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

Hazrina Erin said...

mari berkenalan^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

mizzkechique said...

salam kenal...
kasi gegarrrr...dari blog BA... =)

Z-ni said...

Hi, gegar frm mrben page. salam kenal

Z-ni said...

Hi, gegar frm mrben page. salam kenal n folo kamu

iekah said...

salam gegar blogger baru..=)

tinjau2 sini...
kalau free singgah la sini jgk ye
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan