nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

HAHAHAH,sebelom aku cakap pape,izinkan aku gelak semahu mahunya kah3..adoi3...brader ben ashaari nih memang tak pernah kering idea membuat segmen untuk blogger2 baru terutamanya macam aku ni yang masih setahun jagung. keh3.ape yang buat aku gelak?korang tengok la tajuk segmen kali nih kah3..adoi2. kalau nak join,sila klik sini http://www.benashaari.com/


 kalau korang tengok blog aku ni mane la cun kan? just biase2 dan teramat simple. warne putih bersih,padahal tuan punye blog ni gelap keh3.kalau korang nak join jom la....pada blogger lama,harap beri tunjuk ajar..OK...tengkiu :-)

Apa yang perlu korang ( yang berminat ) ni kena buat ???
  1. Pastikan blog korang ringan !
  2. Tiada widget widget yang memberatkan loading !
  3. Warna template yang tidak membutakan anak mata
  4. Lagu ? Sendiri mau pk
  5. Dan apa apa saja yang korang rasa tidak menyusahkan rakan blogger untuk singgah seperti font ,color  dan sebagainya ..

10 comments:

zieha hisham said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

Pembawa_Wacana said...

dah cukup ok dah..... kemas dan bergaya..he he

☀ Izzaty Hedry☀ said...

lompat lompat kt c ney..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

CintaZulaikha said...

musti boley menang..sb tiap kali masuk cni mmg seng, tak bert lansung..yehaaaaaaaa

Sunah Mohammad said...

blog banyak info! nice layout jugak~ :)

mas saari said...

singgah dari segmen deco2 beng beng boonggg

hensem dah blog ni!
loading pun laju...

khadyjah fhatyah said...

BLOG NI CUN! :D Sudah follow!
Jom terjah blog saya balik!

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Silent Thinker said...

simple n nice blog~
dah OK!~
jgn lupe singgah blog saya nnt~
http://safiyahezora.blogspot.com/
Happy blogging!~

Nurnadrah said...

hahaha..nak tumpang gelak jugak..tula kelakar kn tajuk,kahkah..btw,nice n simple..^_^

Faztee Danisha said...

yup cantik dah blog ni..black,white n blue..ok..senang nak baca

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan