nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, March 29, 2011

akibat tak konsisten berblog

SALAM...
apekabo korang hari ni? dah makan? makan ape? hari ni mak aku belikan mihun. keh3. aku takmau r makan nasi jer. nanti makin kedepan perot ni kang. huhuhu. seperti yang semua tahu,aku berblog ni secare suka2 dan kalau dah suka2 tu memang la tak konsisten dalam mengupdate blog dan berblogwalking. aku update blog bila ada masa dan ada idea.takde la macam ben ashaari,mat gebu dan yuyu zulaikha yang dok tulis entry 1 hari sampai 10 - 20 entry. huhuhu. follower aku pon tak ramai mane,
ni la follower aku,betarikh 29 mac 2011,9:42 pagi. tak ramai kan?pada yang dah follow aku,aku ucapkan terima kasih sebab sudi nak tahu perkembangan perut aku ni,eh salah,perkembangan blog aku hehehe. aku tak pakse sesape,kalau rase blog aku besh,nak follow?yer follow. tak nak yer dah. nak tau apa akibat kalau tak konsisten berblog? hah,tengok sini,


korang tengoklah ape jadi ngan carta tu. dah macam air di lautan yang luas. jap pasang jap surut. jangan jadi tsunami sudah huhu. anyway aku tetap bersyukur dan beterima kasih pada yang sudi singgah dan baca blog aku ni. yerla. blog aku ni bukan banyak cerita besh pon. terima kasih banyak2 yer. aku bukan apa,dulu...ada orang cakap blog aku ni tak best..bosan...aku cakap takpelah. aku berblog suka2. lepas tu,aku cube perbaiki sikit demi sikit. dan alhamdulillah, ramai yang menerima kehadiran blog aku. cisss ayat macam baru dapat anugerah plak. anyway jage diri baek2,kalau terase nak datang muar ke batu pahat ke,leh la belanje aku makan asam pedas ke,sup gearbox ke...keh3....peace!!!
salam

3 comments:

mizzkechique said...

len org len pendapat..
keep it up!!! =)

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Selalu suke bace entry kamu walaupun ntah pape .. tapi me pun follower tak ngetop jugak :( sebab menaip mengarut ntah ape2 ..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hahaa..
suka singgah sini sbb...


owner dia pale gila2 jugakk..
cam shayerr..
entry laksss sempoi jerkk!!
xper2..
usaha tangga kejayaan beb...
nanti2 ko pasti akan jadi se gah mereka yang popular tuh..
jangan lupa daku disini yer..
tumpang gak sekaki..

salam singgah dari mummy weiyda!!♥
keep it up blogging ya dear!!♥
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan