nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, March 28, 2011

kenapa perlu rakam aksi seks sendiri?

pernah tak korang terpikir cam aku terfikir ni. kalau yang memang rela dirakam tu laen la ceritanya. diorang dapat income. dosa pahala pon dah lupe. tapi kali ni, maksud aku,mereka yang memang takde niat nak sebarkan tapi sekadar suka2 dok rakam aksi seks sendiri,tak kira lah yang belom kahwin,yang dah kahwin,tua,muda,ustaz,ustazah. pastu kat mane2 pun jadi,tak kira la kat kebun sawit,tandas,tangga,atas motor dan lain2 lagi tempat yang dirasakan boleh. tapi pada yang belum kahwin,janganlah.......,tunggu ade ikatan yang sah.baru nikmat.

peringatan,aku bukan ustaz mahupun budak yang perfect atau perasan bagus. aku hanya budak biasa yang terfikir,ape perlunya rakam aksi sendiri? mungkin sebab,
untuk ditonton berulang2 kali agar terangsang.
saje suke2,hobi,nak dijadikan koleksi.
memang suka rakam pastu kongsi kat orang lain.

bukan ape,nanti bila dah terkantoi,hahhhh time tu lah nak mara2 kan. so,kesimpulan. tak payah nak rakam2. nanti aksi anda di bluetooth di kedai2 kopi plak.

5 comments:

puteri.dyne94 said...

rakam??perlu ke pown??
asenye x perlu langsung..
btol 2..kalo dah kantoi mule2 nak mrh..hoh~
sokong 100%

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

adess!!
perlu kerr??
dah sendirik cari pasai..
so sendirik tanggung lar kan..
masa rakam aritu xmalu..
xpk kemudian hari..
bila dah femes..
pandai lak malu..kan!!
so pokok pangkalnya pada diri sendiri!!

pssstt : amboooiiii!!


salam singgah dari mommy weiyda♥
keep it up blogging ya!!‎♥
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

storyfromme said...

tak perlu kot.nanti papehal diri sendiri yang malu.

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

err .. err ..

nelly said...

Rasanya tak perlu dia rakam ..adoi ..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan