nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 17, 2011

segmen irwanmiswan: budak kampung vs budak bandar!!!

INI STICKY POST,ENTRY TERBARU,SILA SCROLL KE BAWAH

salam...ni la first time aku nak buat segmen...agak2 berjaye ke tak ae??itu bergantung pade korang yang selame ni support aku :-)

syarat-syarat:
  • mesti ade blog 
  • nak follow?tak nak follow? tepulang...
  • buat 1 entry bertajuk: segmen irwanmiswan: budak kampung vs budak bandar!!!
  • letak banner di atas kat entry korang dan link ke entry ini
  • jawab soalan2 yang diberi:
soalan untuk budak kampung sahaja:
  1. memang dari kecik duduk kat kampung?
  2. ape yang best nye duduk kat kampung?
  3. ape yang tak best nye duduk kat bandar?
  4. andai diberi peluang,mahu duduk di kampung sahaja atau nak duduk di bandar?kenapa?

soalan untuk budak bandar sahaja:
  1. memang dari kecik duduk kat bandar?
  2. ape yang best nye duduk kat bandar?
  3. ape yang tak best nye duduk kat kampung?
  4. andai diberi peluang,mahu duduk di bandar sahaja atau nak duduk di kampung?kenapa?
  • nak tag kawan2 lain atau tak? terpulang....
  • letak link entry korang tu kat ruangan komen aku  ye
  • tarikh tutup 12 tengah malam esok, 17/4/2011
  • hadiah: cuma untuk suka-suka menambahkan traffic dan memeriahkan hari minggu kita hehe

15 comments:

Ain Jia Zainudin said...

wan .nape kejap sgt .alahai .:p .hah .jom bace entry bru ain jom .pndai2 lah tgok ye .ngee :)

cik bAtu said...

dh join !heee

http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

cik batu first kah ??

CintaZulaikha said...

cuba bca~~

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

Lulu caldina said...

Lulu bagi sokongan padu..ngee

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

fazRina said...

hi...sy join tau...

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

azzah said...

tumpang join http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

miss flora said...

nak join sekaki..


http://day-an-i.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

Eqmal said...

join :)

http://eqmaltechnique.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

alizarinie said...

http://alizarinie.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

mrizal said...

datang jalan2 n follow.
Http://cselalu.blogspot.com

Siti nAdiA (NaSz) said...

cik abg..bc ok..sy join segmen awok..=)..
http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
rxz 5 speed 6 speed catalyzer

yupppp menarik lerrr budak kampung pun ok apa...

solo molo said...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-budak-kampung-vs.html


sy pon ada wat segmen gak...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-solomolo-filem-tempatan-terbaek.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

sempat join tak??ah wa paste je ar ..

http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-bandar-vs-mampung.html

gudnite!

miss frog said...

follow blog budak kampung...=)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan