nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 17, 2011

segmen: budakkampung vs budak bandar!!! belog auni

tak teringin ke nak join segmen ni??nak join??klik sini


hahaha gelak2 aku bace ape yang die ni tulis. kalau korang nak tau,walaupun cik auni kite ni agak kurang tinggi,die ni agak ganas taw. nak tau kenape??perghhh mane tak nye...wa lu wa lu wa lu ngan aku hahaha. tapi aku ngan die ade sifat yang sama sebagai budak kampung (walaupon die dok bandar).die ni paling tak suke kalau toilet buat hal.same la ngan aku...hahahahah nak tau lagi?? jom klik sini http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/segmen-irwanmiswan-bandar-vs-mampung.html

1 comment:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

MAMPUNG??!! waaaaaaaaaa!! wa taipo .. wa bencik kat lu *cover malu* .. hishhh!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan