nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, April 19, 2011

bruno mars ajak bunuh diri ??

bruno mars,memang patot pon dapat gelaran mars sebab memang susah nak nyanyi macam dia. cehhh...aku ni nyanyi lagu ape pon tak boleh sebenarnye huhuhu. aku kenal bruno mars ni,die je yang tak kenal aku.hehe. aku suke lagu just the way you are die. dan ni pulak grenande.

anyway korang mesti suka lagu grenade dari bruno mars kan?kan? lagi2 perempuan...memang la histeria. hehe. tapi cube korang dengar liriknye betul2. perghhh agak ganas disitu. tak caye?

ni chorus lagu die,
I’d catch a grenade for ya >>ape gile nak mampos kalau meletop kite mati wooooo
Throw my hand on a blade for ya >> kalau tangan dah putus macamane nak salam tok kadi kan??hehe
I’d jump in front of a train for ya >> fughhhh ni memang tak mati syahid. mati katak nihhh
You know I’d do anything for ya
I would go through all this pain, 
Take a bullet straight through my brain, >> fuhhhh sadissss...tembak pale otak sendiri hehehe
Yes, I would die for ya baby >> kalau kite mati,sape yang nak jage 'baby' kite hehehe kan???
But you won’t do the same>> hahahah paling sadis sebab ko dah sanggop mati last2 die rileks je tak wat papepon untok ko...padan muke hahahaha!!!!!

aku tau mesti ade kipas-susah-mati bruno mars ni nak marah aku kan? rilekss...jangan marah. kesimpulan lagu ni,pade aku, memanglah kite boleh berkorban untok pasangan kite...tapi sejauh mane kite nak berkorban....adakah pasangan kite menghargai pengorbanan kite??? bila dah nak nikah,time tu la nak putuskan pertunangan,kejadahnye??ape kah perasaan kalau pengorbanan kite tak dihargai? takkan nak bunuh diri

hidop perlu diteruskan walau ape pon terjadi.......

bruno mars.....i love your song!!!!!




lirik lagu grenade

Easy come, easy go
That’s just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open -
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don’t understand is

I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I’m numb Tell the devil I said “hey” when you get back to where you’re from
Mad woman, bad woman,
That’s just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had

And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don’t understand is

I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same

If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you’re a liar Cause you never, ever, ever did baby…
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

sumber: http://lirik-lagu.info/

11 comments:

nelly said...

haha .baru perasan ~

♥sophie♥ said...

haha,, mmg pon lirik dea terlalu HIPERBOLA haha

but istilllovebrunomars <3 hahaha

! Sam Posmen ! said...

ini mesti kes kecewa. lepas 'marry you' tak di layan lahirlah 'grenade'. haha. frust menonggeng kot!

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha..mmg lawak..
tapi lagu bruno mars mmg terbaek...

CintaZulaikha said...

tak pnh dgr pon lagu dy...huhu~~

♥sophie♥ said...

hiperbola tu melebih2 laa,, hee
yg tak mungkin ! ayat sastera ??

>>menjangkau keterbatasan manusia normal ~

p;s/ sejak bile ak jd dak sastera ? hoho

Khuzrin Kamarudin said...

brunomars ni siapa?

fizazbd said...

suke je lirik dier..haha...pencinta wanita tuuu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

uihhhhh jangan bunuh diri di akhirat nanti merana diri

n3scaf3_ais said...

Lagu dia memang terbaik...

www.fierapirot.bolgspot.com said...

hahaha...xsangke pulak mkne die macam tu..yang fiera tau nyanyi jeeela lagu die..hhehe...bgos2 nice entry

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan