nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 5, 2011

putus tunang kerane dah tawar hati/orang ke tige??

SALAM...
bende ni aku dah bawak berbincang dengan geng2 fesbuk aku yang sentiase memberi idea2 yang sangaatttt bernas bile aku tanye diorang pasal sesuatu problem. kali ni ade problem yang agak besh untok kite fikir dan kiter renung. satu kisah benar yang berlaku....... 

"kenape adinda tinggalkan kekanda kerane jantan tu?kan kire baru setahun bertunang." lalu berbalas,"rilex la kekande,kan kiter baru bertunang,belom kawen lagi kan,dahla,putuskan je pertunangan kiter,adinda dh takde hati dengan kekande" 

ape perasaan korang kalau tunang korang cakap camtu? tak kire la laki ke pompuan ke....pade aku, kite bertunang tu bermaksud kite dah ade tande yang si dia tu kite punye. tapi kalau si die tu mintak clash sebab dah jatuh hati dengan orang ketige pastu bagi alasan "baru tunang,belom kawen" tu macamane?? jom kite tengok reaksi kengkawan aku kat FB...jom
Hafiz Hassan haha, klu ikut cara aq, aq akan berusaha sebaik mungkin..

Mohammad Suhaili Bin Kasmat  Kita akan berjumpa dengan orang yamg salah sebelum bertemu dengan orang yang betul.Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat....Bila kita baca statement di atas kita dapat tau dah,siapakah yang baik,siapakah yang jahat.Ala...we are human kan,so xkan la xdapat nak judge kan.huhuhu  

 Hidayat Jailani bunuh dua2 skali,...haha!!!

Adib Welder kumpul bdk rmai2 yg kuat2,,kte p gegar bdk lelaki 2 dah stel g umah grl,bg dia nagis goling2 hahahaha,,dah 2 mlukn dpan owg rmai,dpan fmly dia trutama hahaha,blum puas g,apa yee..pas 2 ikot aty msing2 huhuhu

Rezman Sevenc Same story,, sdey2~

Muhammad Erham kita kasi hantam sama itu dua2 olang tu la.,, haya,, xda punya otak punya olang,, sula kena "ikat" pun mau lepas juga.,, itu olang xda muka ka.,??,, xda paisey ka.,??.,, hayo.,, kasi hantam sula.,,

korang tengok,ramai yang geram kan? maknenye kite ni semue same. kite akan merase sedih,geram saket hati. so sebelom teruskan hubungan korang,baik fikir panjang2,jangan lepas kahwen dah ade anak dok sibok nak cerai..wallahualam....

4 comments:

Mikaielle said...

Teman dah kabor dah....kita bakor jer...bakor jer...

yatee 'yosh' yakuza said...

haha!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhh putus tunang kerana kekasih di rampas orang kerrr

Cik Ruby said...

Perlukan kkuatan mental , kalau tak konpem boleh sakit mental =.=

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan