nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, March 22, 2011

arnold schwarzenegger dulu dan sekarang

masa kecik2 dulu aku suka tengok cerita arnold susah nak eja ni. cara dia berlakon memang stylo. badannya yang tegap,mengiurkan semua gadis yang memandang. lain la kalau aku yang bukak baju,mak janda pun tak nak keh3. arnold berhenti berlakon kerana pada tahun 2003 beliau telah dilantik menjadi gabenor california.

perghhh,arnold memang macho dan tegap,macam ni lah body idaman wanita keh3

arnold dan hummer nya,grrrrrr

arnold waktu sekarang

so pada mereka yang 'bina badan', korang kena lah maintain badan korang tu fit sentiasa. kalau korang terus stop,aku rasa korang pun akan memiliki body seperti arnold ni. kalau aku,aku maintain buncit keh3,sebab buncit itu indah keh3

sumber gambar: google

3 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

anod susah nak eja.... fooohhh sekarang dah jadi gabenor Califonia.... dulu lain sekarang dah jadi lain....

afiqazizan said...

tak sngke dah lain dah skunk ni arnold schwarzenegger.

Paan 95 said...

jejakegembira.blogspot.com

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan