nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, March 28, 2011

18SX:penis terkuat di dunia??anda mahu?

kalau korang perasan sekarang ni macam2 jenis minuman yang kononnya untuk kesihatan banyak terdapat di pasaran. ibarat cendawan yang tumbuh lepas hujan lebat mahupon renyai2. dan kalau korang perasan,semua produk tu akan tertulis,"minuman ini bagus untuk menguatkan tenaga batin". cissss..kalau tak percaya korang pergilah check sendiri.

TAPI??

mampukah minuman2 tersebut boleh membuatkan zakar/penis anda kuat seperti lelaki ini?aku tak pasti akan kesahihannya...tapi...buat ape nak zakar/penis keras macam ni? tak saket ke bini kamu tu nanti???uhuk2

6 comments:

eddy said...

sensort...sensort...

d_tieah said...

Aiyooo.. Memula rasa ngantok bila baca entry ni rasa segar plak.. Hahahah..

Entry Terbaru : Mengapa Isnin Dibenci???

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

adess!!
skip2!!
next entry plezzz!!


salam singgah dari mommy weiyda♥
keep it up blogging ya!!‎♥
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

c-tea said...

huhu..tetibe ade idea nak buat satu entry lebih kurang..boleh ct buat n bagi backlink kat awak???

aLieF si Muncung ManiS said...

hahahaha..sengal je...adoi..

Anonymous said...

macam2 la skrg ni ade lagi power boleh jaringkan gol pakai tuttt...haha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan