nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 8, 2011

merana strok akibat lovebite??

ape tu lovebite?ohhh bahase melayunye gigitan cinta. tapi...macamane nak buat gigitan cinta tu?? huhu.jangan marah yer aku bertanye. sebabye aku tak pernah pon dengar perkataan lovebite mahupon gigitan cinta,dan aku memang taktau macamane nak buat bende alah tu. nape korang pandang aku macam tu??cisss...tak caye ke ape??betul laaa...takkan nak tipu. sesungguhnye otak ku maseh suci murni tiade kekuningan pon tau hahaha..

kenape aku tanye?sebab menurut sumber dailymail,seorang wanita berumur 44 tahun menderita hampir lumpuh dan kalau lambat diubati mungkin menyebabkan strok. macamane boleh strok?dokter pon pelik. tapi tetibe dokter mendapati ade kesan lebam dari lovebite. dokter juga mendapati kerosakan arteri akibat pembentukan darah beku hasil dari lovebite tu. err...betul ke aku translate ni.ahhhh yang penting lovebite ni bahaye...toksah buat...huk3

hok alohhh...ape ke ganas benor laki kamu buat gigitan cinta sampai macam tu?huhu. hyshhh...aku ni lagi taktau macamane nak buat. ape2 pon berhati2 lah ketika bermanja dan beraksi bersama pasangan anda.hoiiii...untok yang dah kahwin jer..yang belom kahwin sila cepat2 kawen yer...baru boleh buat ape yang patot keh3.

korang penah kene lovebite dan pernah buat??jangan nak kongsi kat sini.jeles kami yang belom kawen ni hehe..aku baru teringat. aku pon penah kena gigitan cinta tapi dari si nyamuk. cisss..membawa penyakit gak kan??

20 comments:

z u L said...

wan..dlu ko slalu kene luvebite ngn senior kan mase akt asrama??wakaka

mcm ni lah said...

kikikikikik gulinguling aku membace nye,. i follow you :)

MR. MIND said...

bapak ganas!

Far8 budak baik said...

buat lovebite ganas
sape suroh kn??hahahaha
kelaka entry ni..
aku gelak sorang kat sini..
terbanyang lak hak3

budak kampung said...

huhuhu woiii zul...aku bukan gay hahahaha bongok la hahaha

mizzapple said...

giler kentang punya laki.
agk2 la nk bt lovebite pn.

Lieyly ︱ Alia said...

nyamuk mang slalu geget alia,HAHA !
tmbah2 time teman abah pi kebun , uihh..
ramai fans nyamuk2 neyh suka alia :D

mcm ni lah said...

mekaseh follow balik

Siti nAdiA (NaSz) said...

haha..sy pun x penh..xpe2..nnt dh kwin suh si suami jgn wat gns2..wakka..pesnn kepd para suami termasuk awk budk kampung..hehe

Siti nAdiA (NaSz) said...

haha..sy pun x penh..xpe2..nnt dh kwin suh si suami jgn wat gns2..wakka..pesnn kepd para suami termasuk awk budk kampung..hehe

kucarkacir said...

hahaha...x sangka aku..

Ainn Hazwany said...

fuhhhh ! ganas betul . !;) hahaa..

CintaZulaikha said...

apakejadahnya..ni musti terpegaruh ngn eclipse nih..tetiba~~

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..ganas sangat sampai kne lumpuh..haishhh..

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

cuba korang suruh pasangan buat lovebit dekat dahi.kalau berani le..mesti gempaq punya....

mukadimah...tak payah le buat lovebit2 ni...nak bangga apenya...nampak berlepuh mcm penyakit kulit je...hik..hik

M Fizan said...

eeeuuuww...lovebite? minx simpng..hehe

singgah follow dari sahabat blogger..feel free to follow me :)

mOon jOhari said...

mcm rOmantik je aku tengOk org dh kawen ada lovebite...hehehehe...

Husna Zainal said...

xrasa tak tau..heheh

iyan shazlind said...

ganasnya...ngalahkan drakula je partner perempuan tu..hish hish

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

I likeeeeeeeee LUVBITE!! muah muah muah!! Luvbite diri sendiri .. lalala~

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan