nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, May 25, 2011

kawanku "penulis senja" penyanyi jalanan??

salam,selamat pagi semua. so maseh ramai yang belom join segmen 'gaji pertamaku' kan? pade sesape yang belom join,meh join kat sini. entry kali ni aku nak review kisah kawan aku si penulis senja. kisah beliau sangat menarek. pernah menjadi penyanyi jalanan dan duit hasil menyanyi tu diberikan kepada anak yatim. alahai. ikuti kisah menarek beliau di sini


korang tau ape yang kami buat setiap malam ahad ?? .. okay kat indon nih setiap malam ahad tu ramai dowh kat mall ke ... ape ke .. wuarghhhhhhh kami gunekan kesempatan orang ramai tu .. kami keje menjadi penyanyi jalanan huhuhu hina ke beb .. hohoho tak kesah janji kami tak curi dah ler .. petama ps jadi penyanyi jalanan nih .. ps ni tak terlalu faham dowh ngan bahase indon ni .. almaklum ler kan .. hahaha..... bersambung disini

entry penulis senja yang buat aku terbeliak mate, "perempuan tercantik abad ini"

1 comment:

waN Mohd Salim said...

hehehee tima kaseh broooooo .. terbaik dowh

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan