nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 17, 2011

lagu arrora salwa>> ahmad: meremang bulu roma aku!!

selama ni kite dengar lagu dok puji perempuan kan?lagu berkisar tentang perempuan cun lah. manes. cantek. jelita. aku ni pulak jarang dengar radio. malam tadi tengah bawak kereta,aku pasang la era fm. tetibe ade lagu tajuknye ahmad....erkkk. aku dengar....agak meremang bulu roma aku. tak taula. tiap orang taste maseng2 kan?

pade aku 'ahmad' ni satu name yang sedap. tak silap aku la. nabi kita muhammad s.a.w pun dipanggil ahmad. maaf kalau tersilap. macam ade terbace dekat 1 buku name2 indah. bile aku cari kat sumber dari internet,ahmad ni bermaksud,"Ahmad: Most highly adored, or most praised; variation of the name Muhammad" 

aku bukan nak kutok lagu ni. tapi.care penyampaian lagu ni...errr...entah...ade ah...ah...ah...ahmad...aku agak kurang berkenan. tapi maaflah kalau ade yang tersinggung. aku cume bagi pandangan je. cube korang dengar yer..korang suke ke tak suke ke....terpulang...

 

4 comments:

Farhan Hanif said...

haha...xsedap langsung...=)

farhanhanif.blogspot.com

Terbang Bersamaku said...

sy pun kurang berenan dgn lagu nie...

Rozuan Ismail said...

erm.no komen =).x maw kutuk.senyap dalam hati

Lily said...

mnyampah gle ngn lagu ni...tah pape je...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan