nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, May 26, 2011

scotty mccreery: american idol 2011.umur 16 tapi suaranya...errrr

jujur aku cakap. aku tak pernah tengok pun american idol. tapi tadi aku tergerak nak tengok sape juara. pastu saje nak tengok video die kat youtube.perghhhhh budak scotty ni umor baru 17 tapi dia punye suara mak aihhh....aku tak tau nak cakap ape. kalah kegarauan suara aku hehehe. pengajaran di sini,kepada sesape yang teringin sangat nak join rancangan realiti tv tu harap2 perbaiki dulu suara tu. kalau menyanyi pon macam kat karaoke jamban,baik korang ikot aku je hehehe...pastikan anda memiliki suara yang unik dan kebolehan lain macam si scotty ni.jom dengar kalau nak tau macamane uniknye suara dia...

1 comment:

zarulfarhana said...

xpnah tgk pon american idol...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan