nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, May 19, 2011

buffered earning ke 3 dan ke 4 bulan 5!!

salam..alhamdulillah. aku agak terkejut hari ni,tapi belom sampai tahap saket jantung la hehe. tengah aku dok belek2 nuffnang,tergerak nak tengok earning,sekali bufferred earning aku bertambah lagi dua daaa...huhuhu. alhamdulillah. rejeki...rejeki....terima kaseh nuffnang. dan syukur pada tuhan atas nikmat yang diberi. 

kalau ade yang tanye macamane boleh dapat buffered earning,aku rase aku bukan orang yang layak untok ceritekan. sebabnye? purata pembaca unik aku tak sampai 300 pon dalam 1 hari. ramai lagi otai2 yang dapat buffered earning lebih superb dari aku. 

ni bukan bermakna aku kedekut ilmu,ape yang korang perlu buat? berblog lah secara ikhlas,jangan suroh orang klik2 iklan yang ade kat blog kite. mantapkan entry. (cehhh,nasehat orang,entry blog sendiri pon berterabur). jangan dok promote blog diri sendiri dengan berkata,i follow u...u follow me...erkk. tak manis macam tu. tak caye?tanye abang ben ashaari yang sehari sampai 10 - 20 entry dia buat.

haihhh...selama aku berblog,aku tak pernah join bebudak blog lain gathering. tak sempat. agak2 bile la diorang nak buat gathering area muar batu pahat?boleh aku join huhuhu. nak belajar dengan diorang. nak blog mantap macam diorang. sebelom terlupe,terime kaseh kepada insan2 yang secara tak langsung memberikan idea untok dijadikan entry dalam blog aku.sekian.

2 comments:

CintaZulaikha said...

wahhhh sukanya. akak punya sen tak naik2 pon...cian tau.

Rozuan Ismail said...

tahniah!wan masih x dapat.yg bulan lepas dapatlah 1.huhu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan