nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, May 9, 2011

cadbury bytes "MuchaBytes" contest!!!

sape2 yang kaki makan coklat,kaki facebook dan tak lupa juga kaki2 game,ni lah peluang korang untuk menang macam2 hadiah dari cadbury. aku memang minat makan coklat.tak caye??tengok je la badan aku yang terlebih sasa ni hehehe. so ape lagi,sambil berfesbuk,ape kate joincontest ni. mane la tau naseb korang baik. dapat menang hadiah2 lumayan macam laptop sony,henpon sony dan macam2 lagi. kalau beli mahal wooo...JOM JOIN

Take part in the Cadbury Bytes 'MuchaBytes' Contest and stand a chance to win exciting weekly prizes and a Grand Prize of RM10,000 cash.

Here's how you can take part in this contest:

1) Log on to the contest's Facebook application.

2) Play the MuchaBytes game and the longer you manage to stay alive, the more points you earn.

3) Update your profile with your personal details.

4) Play the game as many times as you like. You can then redeem a prize once you've earned enough points.

Prizes are to be redeemed on a first-come first-served basis. Grand Prize winner will be selected based on contestant with highest score thoguht the contest period.

The prizes on offer:

Grand Prize: 1 x RM10,000 cash

Weekly Prizes: 1 x Sony Vaio Laptop
                          2 x Nintendo Wii
                          2 x Sony Ericsson Vivaz Handphone
                          5 x Sony MP3 Player
                          10 x 2 GSC Movie Voucher
                          20 x RM20 McDonald's Voucher

For further information, log on to the contest's Facebook application.

Contest period: 4 May - 30 June 2011

*Note: Contest only open to those between 13-18 years of age. 
SUMBER MAKLUMAT: E-CONTEST MALAYSIA

5 comments:

z u L said...

cam beshh je

mOon jOhari said...

KURANG SUKA CoKLAT, X SUKA MAIN GAME DAN KURANG LAYANG FB...SUKA TIDOQ JA...HEHEHEHE.. :P

Aku said...

Aku bace terma & syarat die ckp utk 13 hingga 18 tahun jek..

kucarkacir said...

bdk kg..ko dh tua..xleh main dah..haha
aku je boleh..hehe

nadia natasya said...

ade yg menang ke? o.O

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan