nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 29, 2011

kisah artis: aku kembar faizal ismail hotfm??

korang kenal tak faizal ismail penyampai radio hot fm tu? korang kompom kenal die kan? yang menjadi kemusykilan aku selama ni...ramai yang dok cakap aku ni ade mirip faizal ismail. sampaikan pada suatu hari:

makhlok A: bang,kejap bang kejap!!! (sambil berlari lari anak)
aku: (buat2 muke pelik) yer...ko ni nape kok lari dah macam nampak hantu kak limah ni.
makhlok A: bang,mintak sain bang,sain kat kertas ni haaa,boleh bang..
aku: dah ko ni nape tebiat tetibe mintak sain aku. ko kenal ke aku ni??
makhlok A: mane nye tak kenal,abang kan faizal ismail,penyampai radio hot fm tu kan?
aku: hok aloh,ko ni ape tebiat,bukan la,ko tengok IC aku ni ha...kan...bukan faizal ismail haiya..
makhlok A: alaaaa,penat saye lari,abang ni terok la (berlalu pergi sambil buat muke kecewa hagemaru)
aku: ape salah aku........

haaaaa...korang tengok tu,tak ke gile aku jadinya,siap ade yang nak mintak sain. ade lagi satu situasi....

makhlok B: brader2!!pekabo brader!!
aku: yer,baik (dalam hati dok tanye sape la mamat ni)
makhlok B: brader ni bukan faizal ismail penyampai hot fm tu kan??
aku: hok alah....memang la bukan...napenye??
makhlok B: dah agak dah...mesti bukan...muke hampir same,tapi perot brader lagi buncit dari die.....
aku: (dalam hati: ape lah naseb....kena pergi gym la nampaknye...)

haaaa...korang tengok..betape ramainya yang dok sebok tanye aku ni faizal ismail ke....haishhhh sekarang korang tengok gambor kat bawah ni. korang pon boleh beza mane aku ngan faizal ismail kan??korang tengok la..mane de same kan???pelik aku....


5 comments:

Liyana Zahim said...

Ha'aa ler mnde la hade same! Musykil jugak neh~

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Pakcik!!! wa jujur ni!! lu lagi ensem dari faizal ... wakhakha!!

pwincess Lov3y dOv3y said...

muahahahaha...ade la skit2..(sedapkan haty):P

mOon jOhari said...

...sama tang rambut ja...halusssss!

riffzam said...

haha.gila hot! :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan