nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 14, 2011

nostalgia lagu kartun 80 an dan 90 an

pagi tadi tengah aku bukak fesbuk,tetibe ternampak kawan aku si aizudin azrin dok sebar 1 video best.video pasal lagu nostalgia kartun zaman dulu. zaman 80 an dan 90 an. terime kaseh atas video bro. video ni buatkan kite senyum dan sedih. sebab? baru sedor kite dah tua hehehe. pade budak baru lahir jangan tonton video ni. nanti korang blur.....keh3
 


6 comments:

kucarkacir said...

aku penah tgk..tp katun yg itik tu..katun ape?

Eza said...

thundercats!..yeahh!!!pebret tuhhh....satu lagik, smurf!..hahahaha...silver hawk pon best paaa...voltron pon layan gak...heheheh..

CintaZulaikha said...

spi ke la ni suka gila lagu ghostbuster....

kita mmg da tua, redho je ler..hee~~

Aku said...

sukeeeeeee..=)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

yupppp ghoustbuster tu siap ada movie lagiiii.....

miss serkop said...

haha..siryes style! rindu3. gile3...XD

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan