nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 1, 2011

segmen: aduh,sedapnye kena rotan kat punggong!!

TUTUP SUDAH HAHAHAA

hari ni tergerak hati pulak nak buat segmen. sebabnye? aku nak eratkan silaturrahim antara blogger kat dalam blog aku ni. biar rajen sikit singgah kat blog orang lain. boleh dapat ilmu2 yang besh hehe. pastu aku pon nak tau kenangan2 korang yang penah kena rotan. keh3. sebab aku tau budak2 dulu kalau kena sebat rileks je


syarat:
  1. follow blog aku (taknak takpe)
  2. buat entry bertajuk: ADUH,SEDAPNYE KENA ROTAN KAT PUNGGONG  dan letakkan banner di atas kat entry tersebut.
  3. jawab soalan berikut:  BILE KORANG KENA ROTAN?SEBAB APE KENA ROTAN?SIAPA YANG MEROTAN KORANG? KESAN DARI ROTAN TERSEBUT?BEST TAK?HEHE
  4. korang boleh letak gambar atau ape2 saje untok membuatkan entry tu lebih menarik.
  5. letakkan link entry tu kat ruangan komen bawah ni.
  6. kalau nak tag kat kawan2 korang pon boleh
  7. takde hadiah.aku akan review blog yang join segmen ni kat blog aku.
  8. tarikh tutop? 11:59 PM , 1 MEI 2011

13 comments:

Salim Harmanain said...

aku budak baek..tak penah kena rotan punggong..hehee follow sini.. :)

Lulu caldina said...

tak pernah kena rotan..ngee..
lulu daddy's girl..

err tanya mengenai iklan yang mana?

kucarkacir said...

weh,
aku tag ko..
nah ! hehehe

http://kucarkacir-kucarkacir.blogspot.com/2011/04/ga-contest-polka-espadrilla.html

Lulu caldina said...

hoho RM5 jer sebulan.. Letak banner..ada banner tak?

storyfromme said...

da join.

http://potelo89.blogspot.com/2011/04/aduhsedapnye-kena-rotan-kat-punggong.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/aduhsedapnye-kena-rotan-kat-punggong.html

sekian .. bye!

pwincess Lov3y dOv3y said...

nak join..:)

http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/04/aduh-sedap-nyer-kena-rotan.html

pwincess Lov3y dOv3y said...

nk join..

http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/04/aduh-sedap-nyer-kena-rotan.html

umUMRA said...

hai hai..^_^..

join jugak!

http://umumra.blogspot.com/2011/04/aduh-sedapnya-kena-rotan-kat-punggong.html

lea said...

kedekutnya xde hadiah! :P

Aku said...

tumpang lalu..
http://kainbantal.blogspot.com/2011/05/segmen-mana-sedap-kena-rotan-kat.html

SyedGraphiX said...

saya budak baek. x pnah kna rotan. kehh3.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

UIHHHH DULU MMG RAJIN KENA ROTAN AKU NI... AKU BUDAK RAJIN

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan