nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 3, 2011

suke gula gula yang kononnye kpop.yeay!!!

hehe,mesti korang pelik nape la aku boleh sokong kumpulan yang konon kpop ni. hehe. walaweiiii aku takdenye nak dengar lagu2 kpop.eh?psstttt...nak tanye...lagu kpop tu sedap sangat ke?? ke sebab si penyanyi nye yang cun dan hensem??hehee..biarla...tu orang luar negara punya cerite. memang tu cara diorang menghiburkan orang ramai. yang kita??wahhhh mau ikot jugak sihhhhh...pakai pon ala2 kpop gitu. baik aku tengok orang perempuan menari zapin,lagi cun!!hehe



pade yang tengok,tolong la jangan hipokrit,mesti ade yang dok tengok gambor bebudak gula gula ni sampai terbeliak bijik mata tu kan?yang dok terkepit kepit kaki tu pon ade. tu bagi yang laki la. yang perempuan maybe tengok macam biase je kot huhuu. aku di pahamkan mereka ni ade yang beragama kristian. yang beragama islam pon ade. orang dah tegur pon diorang tak mau terime,terpulang. baguslah. korang dok tayang peha konon gebu tu. kang kalau kena baham dek buaya...jangan salahkan sesapa. kalau ade mate yang nakal dok jeling2,jangan tanye kenape.




aku taw ramai dok marah bebudak yang perasan kpop ni. diorang ni artis baru. artis yang baru ni akan ikot jejak artis yang lame...betul tak?? tak caye??korang tengok peratus artis yang mengekalkan imej sopan berbanding imej ala2 telanjang? so....komen??

aku takmau cerite panjang,malas akuh. korang singgah la sini dan sini ok :-)

aku akui diorang cun tapi tak tau lah kalau ia sekadar mekap yang menutupi duit syiling 20 sen atau 50 sen kat kulit2 diorang huhuhu. kalau natural....baguslah :-)

11 comments:

Tqa said...

HAHA. why perlu tiru culture laen? buat band cara malaysia je la. What say u?

CintaZulaikha said...

Errrrr..gila tak suai~~

mOon jOhari said...

x minat sgt kpop...biasa2 je...dengar ikt telinga kanan kua ikt telinga kiri...x menyentuh Qalbu...hehehe

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

jujur wa jijik je tgk dorang :)) sekian~

HonEyBuNNy said...

ila lagi la xlayan semua neh....

duduk diam2 sambil baca entry..ehheh

cik sakdi said...

kaki mereka xmcm wondergirl atau girl generation korea pon.. kakakah

hantu said...

xmnarik lsung.haha

Shaherah said...

macam pelik2 band ni.. rase nyer tak lame kot.. >.<"

tp pape pun.. shera dah follow kamu yah.. follower yg ke 531 ^_^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

warghhhhhh K pop.... Aku punya zaman Pop yeh-yeh lerrrrr.....

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha..biasa la tu...cun+ kacak tu yg terpikat woo..:P

.::: Princess MOMOY :::. said...

biasa2 je.
k-pop patutnya muka comel dan badan kiut

gula2 ni muka matang dan style tak nampak mcm k-pop. ada style club dancer saja.
pendapat peribadi

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan