nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 7, 2011

facebook vs realiti

salam. semua orang mesti ade facebook kan? mungkin ade yang dah deactivate sebab annoy dengan someone huhu. korang pernah terfikir tak,ape yang korang tulis kat wall facebook tu,korang aplikasikan dengan kehidupan seharian? korang bagitau ape yang korang buat kat wall facebook tu. korang makan ape. korang dating ngan sape. korang dah bertunang ke,single ke. korang cube buat macam tu dalam dunia realiti. agak2 ape pandangan orang lain? tak dapat bayangkan? korang tengok video ni yer...:-)

7 comments:

Far8 budak baik said...

hahahaha kelakaaa..
name dy ikot style facebook
time dunia realiti...
hak3..
sengal sunguh

aque said...

hahahahha... tak terbayang sayew... huhuhu

storyfromme said...

hahaha..klaka la.memang lain kan dunia facebook dengan realiti.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Hari Ibu...”Mummy I love You”...
~~~~~~~@@@~~~~~~
realitinyerrr buatlah akaun face book tau lah korang... glamor tak glamor

Dekcik said...

haha..agak2 cm mane lah..

Pijahh' de-Arr said...

huh..nsib baik aku undurkan diri dari dunia fb dahh..~~~

Lieyly ︱ Alia said...

HAHAH , xtahan alia . hmm , mcm2 kerenah fb neyh kan ~

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan