nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, May 6, 2011

alhamdulillah,dapat BUFFERED EARNING pertama bulan lima!!!

salam kengkawan. terime kaseh diucapkan kepada nuffnang yang telah berbaik hati memberi buffered earning yang pertama pada bulan ini. kalau bulan lepas aku dapat dalam lebih kurang RM50 lebih,agak2 bulan ni dapat berapa la yer huhuhu dibawah ni ialah pendapatan aku sehingga 5/5/2011

kalau korang nak tau,aku dah lame ade blog,tapi start aktif bulan dua tahun ni. alhamdulillah. dapat la rezeki sikit. terime kaseh kepade nuffnang. tapi aku taknak cash out dulu. aku nak kumpol. tunggu sesak baru aku kuarkan hehehe..

awal bulan aku memang agak busy sikit. so kurang la mengupdate blog.dan pageview pun berkurang. huhu. tadi hati aku terdetik nak tengok earning lagi. saje je,dan aku memang tekejut. cik nuffnang dengan baik hati bagi aku buffered earning pertama untok bulan ini. 

kalau ade kengkawan yang tanye,macamane aku dapat buffered earning ni,agak susah aku nak menjawab. sebabnye? aku pun maseh baru dalam dunia blog. korang tengoklah entry aku. ntah pape je kan. tutorial takde. banyak merapu.

ape2 pon aku nak ucapkan terime kaseh kepade mereka yang kerap singgah ke sini dan komen kat blog aku. aku betul2 hargai korang. serius! korang la yang menyumbang untuk aku. korang la yang sokong aku sampai tahap ni. atas jasa baik korang,insyaallah aku akan adekan contest. kalau ade idea...ape salahnye korang bagitau kat ruangan komen yer....
bulan lepas pageview lebih kurang 30,000 dan unique view hampir 10,000...agak2 bulan ni boleh capai tak pageview 50,000 dan unique view 10,000?? alahai...malas lah fikir...takkan aku nak pakse korang datang blog aku yer tak?aku ni pon jarang blogwalking huhuhuhu. 

TERIME KASEH PADE MEREKA YANG SUDI DATANG SINI

BERSYUKUR PADE TUHAN...



7 comments:

kucarkacir said...

jgn lupe banje aku..hehehe

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

wa pelik ah kenape BE wa zero ehh :( ke sebab wa banyak sangat account nuff :( dengki kat pacik ni .. huh!

Rozuan Ismail said...

tahniah.awak,pujuklah incik nuffnang tuh,bagi saya BE jugak.awak nye pergh.80 ringgit + kot.saya nye bahagi 4.huhu

Rozuan Ismail said...

x dapatlah.sedih tol.

Far8 budak baik said...

sila belanja aku makan k..
hahaha =p

CintaZulaikha said...

akhirnya kemenangan milik dia..kihkihkih..meh cni blanjo~~

Syuxer said...

wah bro..i tabik sama u...:)..rezeki u...semoga bertambah murahla rezeki u bro...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan