nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, May 27, 2011

blog budakkampung39 ke 5392 di malaysia

salam. di pagi jumaat ni aku saje nak check ranking blog aku setakat ni. dan alhamdulillah,walaupun masih ditangga beribu ribu aku tetap bersyukur kerana maseh ade lagi yang sudi datang kat blog aku yang terrrrramat simple ni kan. dah le ayat tunggang langgang. isi pon takde.

kedudukan blog ni di dunia adalah yang ke 869400 dan di malaysia adalah 5392. agak2 blog ni boleh naik lagi tak??entahlah...semua tu terpulang pada pembaca. mereka yang tengok dan baca blog aku. terima kaseh semua....

nak tau rank blog korang?boleh ke sini,http://www.alexa.com/. pastu bgtaw la kat aku yer. kite sesame kongsi

5 comments:

aque said...

wah.. ok la.. chaiyok belog budak kampung..

fara punye
Alexa Traffic Rank: 5,158,696
Malaysia Flag Traffic Rank in MY: 28,559

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Tahniahh!! Kalau blog wa yang cintan cintun tu akan sunyik je tanpa penghuni .. :( Sedih tapi masih gembira .. agaga!!

zarulfarhana said...

byk jgak tue...

darxniq said...

alexa rank - 167,403

malaysia rank - 682

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

dahsyat blog ko mmg terbaik di dunia... aku punya blog pun tak setanding

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan