nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 17, 2011

13sx: mangsa photoshop

korang taw kan photoshop tu ape? pade yang belom tau,senang cite,ia lebih kurang 1 software untok mengubah gambare ataupon buat gambar dan yang seangkatan denganye. dulu aku ade gak gune tapi sekarang dah malas. huhu/ korang pernah kan nampak model2 iklan yang cun melecun?korang ingat tu semue original ke. hehehe. tak caye? kat bawah ni ade la beberape gambar model2 yang menjadi mangse kesilapan dalam photoshop. aku rase yang bikin gambar ni dah ngantok kot.jom tengok

cube korang fikir jap. macamane tangan boleh jadi gitu? ce citer...ce citer....hehehe

adekah lehernye memang semule jadi macam tu???

erk...kaki nye memang sejak azali macam tu ke??

punggung lari ke huhuhuh

satu soalan aku nak tanye korang. pade aku diorang ni dah taraf cantik. model.tapi kenape perlu touch up balik??

11 comments:

Farhan Hanif said...

haha...diorg dah taraf cantik tp masih nak lg cantik kot smpi brlaku kesilapan teknikal..hehehe

farhanhanif.blogspot.com

Daniel Ihsan said...

yang buat photoshop ni baru habis belajar tutorial kot...

Akibat Terlalu Lama Tidak Mengadakan Hubungan Suami Isteri..

kucarkacir said...

haha..adoii..

Drunbella Khoo said...

hahahaha.
kelakar.
(^___^)v

Siti nAdiA (NaSz) said...

kesiann..dh lawa jd hodoh bile ditouchup..haha

CintaZulaikha said...

hakhakhakhakhak...nak terkentut pulak rasanya...hadoiiiii

mOon jOhari said...

statement utk gambaQ last sekali 2 buat tergelak ja

Cikbeyla Nabiella said...

hahhaha, bedekah la seyh.
:D

storyfromme said...

kelakar je tengok gambar fail ni.

hyemynameisrasyid said...

apa punya tukang edit la ni.,buta mata ke buta perut? or buta teknologi.,xkan xperasan.,

iyan shazlind said...

lawak2..tergelak tgk gmbr2 ni :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan