nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 31, 2011

selamat pengantin baru salih yaacob dan emi

selamat pengantin baru buat pasangan merpati sejoli kita salih yaacob dan cik emi,semoge ikatan perkahwinan yang terjalin kekal ke akhir hayat. aku memang tabik kat abang salih sebab dapat menjaga ke tiga2 isterinya,dan kini tambah lagi sorang,maka telah cukuplah kuota yang diberikan kepada kita sebagai umat islam. 

macamane agaknye abang salih dapat menjaga ke empat2 isterinya??bukan ape,aku tengok kat fesbuk bebudak mude sekarang,hari ni kat status tulis,"oh indahnye hari ni dapat keluar dengan my hubby.terima kaseh sayang..muah2!!i love you"(cissss,tak sanggup gua nak tulis lagi),esok pulak dah tulis status,"aku benci kau,hubungan kite berakhir di sini,jangan cari aku lagi"....erkkk???kejadahnye???pelik sungguh aku. baru berkapel perang bagai nak gile. kalau dah kahwin nanti??

aku rase lepas ni mesti ramai lelaki yang dok terfikir nak kahwin 4 macam abang salih kita ni kan?? ingatan untuk diri ini,kukuhkan ekonomi siri dulu,ukur kemampuan diri dan penuhkan diri dengan ilmu agama dulu. pada aku,sorang pon dah cukop kot. paham-paham la dengan karenah perempuan ni kan dan jangan lupa,kalau anda beristeri 4,maka anda akan berdepan dengan 4 mak mertua hehehe

7 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

haha..ok.
nasib ada gak yg sedar poligami nie bukan senang..

aque said...

love n3 harinie... hehhehhe

Sunah Mohammad said...

yup, memang kene tengok dulu kemampuan diri dan iman...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

eeeemmmm yang ni cun lahhh.... muda.... apapun tahniah pada mereka membina sebuah masjid berkembar 4 sekali...

Rozuan Ismail said...

memang salih hebat,dapat bahagiakan 4 orang isteri dia =)

Zik said...

tahniah ler salleh yaakob... kena tuntut ilmu nih... hik2... kena ketuk aku nih..

ini blog amir said...

pergh! cayalah.. haha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan