nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, May 16, 2011

konvokesyen:aku benci budak degree konvo!!

aku nbenci aku benci waghhhh. huhu. aku benci pada dirimu.....ewahhh..huhu. tahniah diucapkan pade kawan baik aku farid isa ataupon aloq yang dah grad semalam. die ni la peneman aku mase aku tengah kusot nak berhenti study dulu. huhuhu. takpelah aloq,walaupon aku tak sempat nak capai menara gading,aku dapat tengok kengkawan aku berjaya pon aku hepy. tapi aku benci beliau. nak tau kenape??

korang tengokla,pagi2 pukol 6.30 dah antar mesej camni. cisss!!!! jage ko alok. bisnes aku dah kukoh nanti aku sambong belajor balek huk3

alok (kanan) dan ajib gile (kiri) diapit gadis litar hehehehe

alok,ajib...korang cakap kalau dah konvo nak belanje aku makan...kan?kan??

7 comments:

rara pinkmafia said...

congrats =)

hyemynameisrasyid said...

pergh.. konvo mmg diapit oleh gadis litar ek.,camtu aku x sabar la nk konvo nnt.,yes!

mOon jOhari said...

diOrang kena belanja kamu? sape yg diraikan ni? dah terbalik...hikhikhik

MR. MIND said...

ushar2 aku jual bunga kat sana!

Rozuan Ismail said...

wah!meletup!huhu =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy repair dan spray helmet lama

eeeemmm kesiannya ko.... tahniah kat dio rang semua... but pada ko tak kisahlahhh tentang konvo tu.... yang pasti kita punya jalan dan cara masing-masing... kadang kejayaan bukan pada sekeping sijil ajerr tapi pada usaha kita

zarulfarhana said...

:)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan