nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 10, 2011

iphone vs nokia 3310!!

sape kat sini tak pernah memiliki henpon nokia 3310??cakap!!!hahaha..untok pengetahuan korang. henpon nokia 3310 tu merupakan henpon yang paling power pernah aku ade. walaupon takde game angry birds mahupon plant vs zombie, henpon tu tetap ade game yang boleh buat aku fight ngan kawan aku iaitu snake. dengan keypad keras yang mantap maka memudahkan aku untuk memenangi setiap perlawanan snake dengan kawan aku hahaha (cisss..padahal selalu kalah).

tapi sekarang aku sedih. setelah memiliki iphone 3gs,aku rindukan nokia 3310 aku walaupon henpon tu takleh tengok video 3gp melayu boleh dan yang sewaktu denganye. ntah mane die pergi. aku jual die sebab nak beli makanan. time tu duit tak cukup nak beli nase lemak ngan air uhuk3. sekarang,bile aku nak beli nokia 3310 tu kat salah seorang member aku,die leh jual rm300 pulak cissss. memang betul la orang cakap, "semakin lame,semakin berharga". 

tapi,kalau orang...semakin lame...semakin....??
lelaki semakin lame semakin.............??
perempuan semakin lame semakin.......??


10 comments:

saya YANA said...

hahaha... iphone tu... sayang... 3310 tu boleh beli banyak2.. hahaha...

storyfromme said...

mahalnye jual rm300.rasenye nilai dia da turun.

kucarkacir said...

knp ramai yg guna nokia 3310?
bentuk dia pun aku tak tahu.. =.=

mungelily said...

hp 33sekupang yea...hahhaah pemes giler game snake tuh kan ;p

Siti nAdiA (NaSz) said...

haha..syg iphone der..mhl kot..haha..
kalo sy..sy syg dua2..bile nmpk serigl..bek wa cbut lari je..hehe

cik sakdi said...

pompuan makin lame makin mahal la. buktinya hantaran makin mahal., hahah xnak kalah!

p/s:ifon leh main plant vs zombie ke bro? siyes?

mOon jOhari said...

ambOiii...nak kata pmpn makin lama makin kertu la 2...setuju dengan cik sakdi!

iyan shazlind said...

3310 tu plg tahan lasak tau...time guna dulu biasa terjatuh dari tingkat 2 kebawah..cover je yg pecah sket..tp boleh on lg tau...:)

nadia natasya said...

mahal gila 3310 kalau jual rm 300 satuu
whooaaa suka gila game angry birds ;p
patung dy pun comeeel :D

kaizen said...

yer!!! sy skong!! 3310 mmg TERBAIK!!!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan