nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, May 20, 2011

tiz zaqyah sangat cun dalam nur kasih

salam...korang jangan la pulak marahkan aku yer. pasal entry yang lepas aku cakap aku tak nak tengok nur kasih sebab tiz zaqyah. korang nak tau sebab ape? korang tengok gambar bawah ni.


sangat manis..anggun dan ayu kan? ni pendapat peribadi aku la kan...kalaulah tiz zaqyah mengekalkan pakaian dia macam dalam filem nur kasih tu kat dunia realiti ni. aku yakon makin ramai peminat dia dan tak salah kalau aku cakap dia akan makin popular dengan imej bertudong. sebab? sangat cute dan manis. serius!

teringat aku kat member aku yang tak pernah terlepas tengok cerita nur kasih, tapi di sebabkan dia dapat tau yang tiz zaqyah tak bertudung,teros tak tengok cerita nur kasih tu.....alahai...tiz zaqyah....

11 comments:

hyemynameisrasyid said...

aku suka nur amina,.tp bukan tiz zaqiah.,^^
-AlahAi~

Ary ariasputera said...

hmmm... no komen.. dunia skang macam macam ader,..

aque said...

saye suke tiz!!! minat2.. hehhehe

kucarkacir said...

tu la..die manis je klu pkai tudung..
klu x pakai tudung..sgt HOT !

rara pinkmafia said...

tu lah kan.kalau kite memandang artis tu dgn watak dye dlm cite.bile tgk diri dye kt luar mst rasa menyampah +)

CintaZulaikha said...

tgk2 balik dia macam pelakon indon kan...huhuhu

terpulanglah kpd penilai2 dan pengomen2 sumer. dari awal dah akak tau dy tak pakai tudung. tapi ni kan namanya lakonan. kita cuma doakan yg baik2 aja..yer tak??

peace no war~~~lallalla

wana_wani said...

dulu memang minat ..tapi skrg makin pudarr

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

aku suke tizz yg sebenar,.hahaha!!!! ko x payah nk poyo lah y,.bajet x suke,.aku sepak laju2 kang,..hihi,..=)

Fendy said...

watak tiz zaqiyah memg byk beri inspirasi..org2 tua pon suka...smpai nk menantu mcm nur amina...heheh

http://fendy1302.blogspot.com/

Rozuan Ismail said...

nur amina| Tiz Zaqyah.dua watak yang berbeza =)

mOon jOhari said...

mOon sama seperti kamu...x minat nak tengOk NurKasih sbb Tizz...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan