nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, May 11, 2011

gadis bersuara haiwan??!!

gadis bernama Mel ini mempunyai bakat terpendam, aku suke suare haiwan yang last die buat...stylo!



korang perasan tak.....die ni cun!!!!hehehe. cube tengok bile die ketawe...comel hehehe


setiap orang ade kebolehan maseng2...cari...gali...dalam diri.....jangan ikot orang lain. orang berebut nak jadi penyanyi,kite yang suara 'sangat sedap' ni pon nak menyanyi. nak jadi ape...:-)

9 comments:

aque said...

sangat menarik... tasangka die ley wat suare haiwan.. apew2 pun setuju ngan kamu.. die mmg sweet bile ketawe :)

CintaZulaikha said...

sweet meh....

Husna Zainal said...

Kreatif ek..tak sangka ada yg leh buat banyak bunyi macam ni..

cik siti said...

somel!

storyfromme said...

menarik!

mungelily said...

dier ketawa memang comelll ;p

kucarkacir said...

talented giler woo..
mmg cun..hang terpikat ka?
hahahaha

cik sakdi said...

comelnye!!! hihi

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

peliknya suara dia macam itik ada katak ada lembu ada ayam ada

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan