nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 8, 2011

tandas super WEIRD!!

pada kengkawan yang dah lame berkawan dengan aku sememangnya mereka paham aku ni macamane orangnye. aku ni jenis yang takleh nak tahan berak ataupon bahase sucinye buang air besar. kalau dah terase nak keluar je,aku akan cari tandas dan banyak rumah kengkawan aku dah menjadi mangse 'pelaburan' aku tu hehe. so kali ni aku ade terjumpe tandas yang pelik yang aku dapat dari internet.


huk aloh,teringat aku kes orang meminum air kencing sewaktu ketika dulu huhuhu. agak2 korang signboard ni genius atau tidak??hehehe.kalau aku buat sign ni kat tandas rumah aku,kompom kene penyepak free hahaha

agak2 korang...ade tak makhluk yang stim bile basoh tangan hehehe...cisss....kecik2 budak ni dah dia ajar doggy style secare tak langsung....ini lah namenye sex edukatien.....damn fail hahaah

kat malaysia ni lagi pelik. taman bunge banyak. gunung ganang indah2. kat tandas jugak jadi tempat feveret ambil gambar hehehe. kalau sesape yang jage tandas tu sila lah cas mereka yang ambil gambar tu hehehe

11 comments:

storyfromme said...

sape la pulak yang nak minum air toilet tu.hahaha.

Rozuan Ismail said...

haha.nak basuh tangan dekat sinki pon susah.

Far8 budak baik said...

sumpah sengal peringatan tu..
wehh xpenah aku tgk mangkuk gitu..
hahahaha

Dekcik said...

haha..sengal gile..ade lak cm 2..

klu free singgah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/owh-lelaki.html

nur said...

iye.. ade plak signage camtu.. hehe

InaAchik said...

oooo... love bite ko xtau...
doggie style segala ko tau plak!!!
hahahhahaaaa...

z u L said...

peh nak basuh tangan pun kena tahan nafsu

Aku said...

macam menarik..kat mne blh dpt singki cam2?

shat said...

cas untuk amik gamba? confirm orang mesia nanges guling2 kecewa. wakaka

CintaZulaikha said...

kahkahkahkha...siyut sungguh..

mOon jOhari said...

Otak suci murni ko taw lak ye doggie style...hambOiiii...cubit kang!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan