nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 3, 2011

artis hot hollywood tanpa mekap

maaf yer hari ni lambat update entry. nak buat macamane. sibuk dengan kerja. so ade kelapangan baru boleh update blog keh4. anyway semalam aku ade buat entry pasal kaum perempuan yang menipu lelaki dengan mekap diorang. jangan le marah ok. sila bace entry itu sampai habis baru korang komen. so,hari ni aku tunjukkan pulak gambar artis2 hollywood yang hot2 dan konon seksi,tanpa mekap. agak2 kalau diorang dok gelek2 atas pentas tanpa mekap tu tekak korang loya ke tak eh??hehehe

 ni gambar britney spears.....err...tak tau betul ke tak sebab nampak beza sangat. kan??

 jennifer lopez,errr...macam ni rupenye mukenye

madonna,hok aloh,terkejut den

so,ape pendapat korang tentang artis2 yang korang dok sanjung tu. mereka pon same macam kite. muka biasa je...kan??

8 comments:

fasya said...

erk!! kalo camtu..ai lg syantex..huhu

CintaZulaikha said...

madonna mmg tak lawo klu tak mekap. blom tgk lindsay lohan lgi...seriau skp..huhu

aque said...

napew britney sweet... T_T

Yana@Nana said...

adush.. mmg Kureng CNTIK..

kucarkacir said...

lady gagap lagi dasat..
x sanggup aku tgk muke die tanpa mekap..

Tqa said...

Waaaa...kes laki2 tertipu lagi ni. hehe

mOon jOhari said...

uiksss...bukan laki ja...pmpn pn dh tertipu ni...

cik sakdi said...

bukan tanpa mekap, tapi tanpa potoshop. kalau makeup pon xlawa, da edit baru ade rupe manusia, haha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan