nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

rajen betul abang ben buat segmen,jom join kat sini

Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
kite sendiri pon entah ikhlas entah tak nak bagi pendapat silap2 kite nak buat entry pon terpakse. nak kejar duit. bukan nak kongsi idea or pandangan, so mane datang ikhlasnye? huhuhu.

Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?  
aku mintak maap. aku ni suke tengok perempuan yang cantik2,ayu2. tapi. tolonglah. janganlah saratkan blog tu dengan gambo. aduhai. aku ni budak baru belajo so nak tengok blog2 lain,nak tengok macamane korang olah blog. tapi tu la...gambo2 yang terlalu banyak tu buat blog korang berat

Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum
nak meluahkan ape yang terbuku dihati

Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ? 

no komen. tapi rase2 nye majoriti kot macam tu sebab bile tengok blogger prempuan yang ramai follower,mesti gambonye banyak,posing sane sini. cun2.huhu. tapi tak taulah kan. masen2g ade pendapat maseng2.

Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR ! 
taktaulah.aku ni jarang blogwalking huhuhu

Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog
aku akan bercerite macam2 tapi hal2 peribadi yang agak sensitif aku takkan masokkan dan aku takkan tunjuk muke aku yang cun dan body aku ni lebih2. sian laki aku nanti. huhuhu

12 comments:

AyinAyob said...

hey. jawapan yang agak menarik. hahaha. suke. jadi follow .
so try plak drop by my blog :)

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndpta org.
best2...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

sokong..sokong !

org perempuan takleh letak gmbar byk2 okeh..;)

lalala..

singgah dari blog BEN ASHAARI..

mr vampire said...

haha..jgn pose daring ok..cian laki..kui3x..

Warna Warni Kehidupan said...

aku LIKE semua jawapan ko hehe

K.I.S.S said...

no 2 tu K.I.S.S sokong...hehe

x suka gak letak byk gambar, sbb nti blog jadi berat + slow *peace*

PidaSanglang said...

like ur komen....dlm ada nasihat esp yg last sekali....

PidaSanglang said...

like ur komen....dlm ada nasihat esp yg last sekali....

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari blog BA

dok usha2 pendapat2 blogger lelaki..mostly menarik

keep on blogging...

NiSha said...

salam santau dari Blog Abg Ben..

hehehehe... cool entri...

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

cik najihah said...

nice opinion..
:) dtg singgah dari blog BA

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan