nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 10, 2011

tudung online:indah khabar dari rupe

baru je beberape minit lepas aku bace blog khumaera ismail yang mengadu tertipu dengan tudung yang dibeli secare online,kat sebuah laman web. patotnye cik khumaera bagitau la kitorang kan,biar semue orang taw pastu tak beli ngan supplier tu lagi huhu. baek betol cik khumaera kite ni. ape yang berlaku pade blogger kite ni,kite kene ambil pengajaran. kene ambil langkah berjage2 supaye tak terkena lagi. buat rugi je kan.

aku ni jarang beli barang2 secare online. yang aku beli pon buku dan novel. tu jer la. kalo baju2 ni biase nye beli bundle je huhu. nasehat aku,kalo korang nak beli barang secare online,pastikan dulu barang2 tu ok. tapi pade aku,kalau buku tu ok lagi sebab aku biase beli kat MPH online.kalau baju or tudung ni,aku susah sikit nak percaye. yerla. kadang2 indah khabar dari rupe kan?  kalau dah dapat barang yang tak betul tu cube try call balik supplier tu.mintak ganti balik.

pade yang berniage online plak,niage la betol2,baru la customer beli lagi 4 5 kali. ni dah sekali terkena,memang la terus taknak beli. kite kalau nak berniage,kene fikir jauh. biasenye orang yang menipu time niage ni,untung nye kejap jer. nak bayor zakat niage ape tah lagi. baik kite niage betul2,untung sikit pon takpe janji berterusan kan? 

3 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

haah la.
kadang beli care on9 nie tak berbaloi gak.
kualiti pun tak terjamin.

aNaYaNa said...

huhu..pernah terkena..tapi tak serik..hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aku8 tak pakai tudung punnn... dan tak mau pakaiiii...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan