nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 31, 2011

terime kaseh pade followerku ke 300!!

SALAM..
aku baru lepas setelkan sedikit problem di opis,OK.dah setel. mase untuk update blog. tetibe aku terkejut. sebab?follower aku dah mencecah 301 orang. ya tuhan. syukur. mungkin ade yang cakap,"alahai,follower aku dah beribu laaa..ko baru dapat 300 pon nak buat entry." cissss...suke hati aku lah. ni kan blog aku. aku buat entry ni sebab nak hargai mereka yang sudi follow blog buruk ni.

kalau 14 mac 2011 aku dah bagi award kat follower yang ke 200,kali ni aku nak bagi cik nad kite ni award.sori la kalau tak cantik.aku tak pandai buat award huhuhu,


aku dah terjah blog cik nard naddy ni,http://nardnerd.blogspot.com/ ,menarek,dan aku rase die ni seorang penyayang sebab??sebab design blog die penoh dengan love sane,love sini,keh3. cik nad ni suke bercerite pasal life die yang kadang2 kite pon pernah mengalaminya juga. kalau nak contest?haaaa...g la singgah ke blog cik nad ni yer...takkan la aku nak bagitau semua...:-)

pade follower yang lain,terime kaseh diucapkan atas sokongan anda. kalau ade silap salah,aku mintak tolong...tegurlah aku.aku ni budak biase. teguran membina korang amat diperlukan bagi memantapkan lagi blog simple ni. thanx atas sokongan korang.

bulan 3....300 follower...agak2 bulan 4 ni...dapat tak 400 follower?? :-)

2 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

blog anda semakin ramai peminat!! takziah!! eh .. tahniah!!

NARDtheNERD said...

eh irwan.
baru perasan lah.
camana nih??
hehehe.
thanks anyway. :P

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan