nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 31, 2011

seram: dah ke belum......?

 gambar:google

cissss macam siot...macamane aku nak tido malam nih?huhu...pade yang dudok hostel anda dilarang menonton video ni sebab takot anda ngompol menahan air kencing tu. huhuhu. yerlaaa...cerite ni memang popular dari dulu lagi. lagi2 time kat hostel. aku pon pergi jamban sorang sebab takot jadi camni. tapi kadang2 dok tahan jer sampai kecut anu aku...cissss...kalau ade kencing manes,sila jangan tonton yer.....


3 comments:

CintaZulaikha said...

sila pakai pampers sblom nonton video nih..hihihi

Naddia said...

tak nak tgok!!!

Naddia said...

tak nak tgok!!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan