nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 12, 2011

perfume dari najis manusia

tengah2 aku dok tengok blog2 yang aku follow tetibe ade tajuk perfume dari tahi manusia. ape first impression korang?jijik?teruja?suka?nak cuba?besh? kalau aku,jujur,aku takmau.takleh diterima dek akal aku. serius!!!korang dah berak,then tahi korang tu dibuat perfume,then korang pakai??uhuk3.taknak bayangkan!!!

klik gambar untuk cerita penuh,

3 comments:

azi nur said...

makk aii~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh aku tak sanggup lerrrr mendekati diri mu yang berbau harum semerbak

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

hewww!!hewww!!hewww! tak best!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan