nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG....irwanmiswan

 
SALAM...
ni la first time aku join segmen dari blogger dan yang first aku join tu ialah brader BEN ASHAARI. aku ni budak baru lagi so agak segan mau join segmen2 yang di buat oleh blogger coz blog aku ni tersangatlah simple. so kalo nak join segmen ben ashaari kali ni leh klik sini

 haaaa...gambor ni bukan aku yang nak letak tau...dah brader ben yang suruh letak..katenye pilih pic yang menawan...perghhhh....30 hari aku cari gambor aku yang agak2 menawan...last2 memang tak jumpe....aku letak la gambor yang tak menawan ni.boleh kan keh3

brader ben suruh aku cerite tentang diri aku, aku nak cerite ape?bukan ade yang menarik pon tentang diri aku. aku cume sorang budak kampung yang tak abes belajar sebab nak tolong family kat kampong.  orang selalu panggil aku Y. bagi aku family lah paling penting.tanpe restu family ape pon tak jadi. sekarang aku  dah setahun berjinak2 dengan autoshow motor dan sekarang plak berblogging. dengan harapan dan meng'hepi'kan diri. :-) follower pon tak ramai. baru 134 orang huhuhu. segan tol.

Soalan dari BRADER BEN ASHAARI

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
takde wat ape. mungkin dok belek barang2 yang ade kat mudah.my keh3. dengor lagu2 kat youtube,takpon dok menyakat budak2 kat FB. tu je lar~~

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
aku boleh kongsikan pengalaman aku dan cerite2 besh kat dalam blog ni.(kalo ade yang tak besh tu sori r)

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
http://www.benashaari.com/
http://iniwootwoot.com/
http://blogserius.blogspot.com/
http://telordibasuh.blogspot.com/
http://www.adamxis.com/
aku taktau nak bagi alasan ape,yang penting blog korang memang besh!!!!!sentiase update dan banyak input2 yang superb yang boleh wat kiter berfikir dan adekalenye tergelak sorang aku cam orang gile taw tak!!keh3

12 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Amira Naddia said...

ade je org wat entry sal bro ben. die sgt terer la..aku penah wat sekali rtu..hehe..best gak. tp aku nie malas..sangkot tgh jalan je

woot woot said...

woah blog aku biase2 je bro..x best pon..hehe btw thanks ^^

Hackers said...

singgah dari blog ben..hackers follow kamu ...

sarah said...

pelan2 kayuh :)
tue folower makin meningkat uh :)

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Singgah and follow sini =)

Jom singgah:
~DI SEBALIK TABIR BLOG

Nabila Shamsudin said...

aii dtg singgah.. :)
kite blaja same2 k...

-kak LiMaH- said...

datang dr bloq abg.beN.....

JANGAN lupa rini smyg JUMAAT keh =D

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

rizaros said...

mc abg ben lak :)
salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan