nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, March 16, 2011

jangan berlagak superstar

zaman sekarang macam2 ada. yang takde duit berlagak macam ade duit. pakai barang2 branded padahal 1 rumah penuh dengan barang2 hutang. pakai kereta besor duk tayang sane sini,padahal tu kereta pinjam kawan takpun kereta kompeni... aduhaiii...tenang ke hidup macam tu?? silap2 pengemis tu lagi kaya berbanding kita...sebab??dia takda hutang sane sini.

pada aku,aku lebih suke hidup simple2 jer. tak payah sibuk nak pakai branded2. yang penting aku happy dengan kawan2 yang sentiasa support masa susah dan senang......jom layan lagu besh ni...yeeeehaaaaaa

project pop-bukan superstar

3 comments:

intan.maisarah said...

tak ada duit
duk diam
pikir nak cari duit

Silent said...

semua nak hot stuff....
ayuh campak mereka ke longkang.:DDD

cik sakdi said...

kalau sumer bayar cash, pegawai SPRM tangkap kite pulak. heheh

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan