nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 31, 2011

dangdut paling besh abad ini. mesti layan!!!

kalau yang lepas aku ada cakap pasal dangdut sexy yank versi kelantan,kali ni aku nak story pasal 1 lagu dangdut dari indonesia yang memang besh.dulu mase aku kecik2 ayah aku selalu pasang kat rumah guna tape yang besor gaban tu. dalam video klip ni perempuan nya yang nyanyi memang cun dan mantap tapi yang takleh blah lakinye...pergh dengan misai yang tebal huhu...tapi aku suke liriknye,


"Diraba-raba, berdiri bulu romaku
Diramas-ramas tanganku, copot jantungku
Dibisik-bisik kupingku, kena kumismu
Dibelai-belai rambutku, “Please no siramku”
Katanya “Please no siramku”
Katanya “Darling I love you”…..Oh my God!!"

4 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

arhhhh!! keLucahan liriknye!! mencik kaww!!mencik!!mencik!! *sambil gelak geguleng*

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Lagu ni selalu keluar drama kalau ada babak kat club kann?? Hehe..

NARDtheNERD said...

xberapa layan dangdut...
:P

Anonymous said...

FYI, itu bukan "Please No Siramku" tapi "Trisno Sliramu", yaitu bahasa Jawa, yang artinya "I Love You". salam... :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan