nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 5, 2011

18SX/18SG: akibat melancap

kalo yang lepas aku ade buat entry pasal jangan bazerkan sperma kite/melancap, kali ni aku nak tunjukkan sebab kenape melancap tu bahaye. melancap ni bukan laki jer yang buat,perempuan pon ade. hysh,bile aku tengok gambor ni ngeri gile aku. mane taknye,macamane lah minah ni tergamak masokkan botol dalam kemaluan die...ughhhhh tak saket ke...wohooooo...takmau aku bayangkan. gile punye kerje. tapi,nikmatke camtu??

gambar ni aku amek kat blog borakkosong.com . kalau korang rajen BW,baek korang kesane. banyak bende2 besh yang leh wat korang release tensen :-)

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha.
kire sengal gak la seh ini olang.
ade ke patut.
agak2 la kot.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhh botol kicap pun jadik kerrr

kaizen said...

errr..... xleh bayang....

mimpi ngeri aku....

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

ஜ Que Afify ஜ said...

Err err.. Entry sensitip.. omaigit!!

huga higa said...

haha kat malaysia xda kot kes camni,org malaysia punya saiz kecik

Anonymous said...

letak title keburukan melancap,tp isi utk jawapan xde?ape kes ko matt?kalau xde proff jgn nak tukar topik plak.kalau pmpn nak onani lantak la.ko laki kan,ko sepatutnye sibuk cari isi utk keburukan onani bg lelaki ni sibuk nk cari psl pmpn.ko bapok keape?

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan