nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, April 12, 2011

maria farida dalam datin ghairah??..grrrrrrr

macamane la ko boleh maintain sexy dan gebu? tapi kalau pandangan aku kalau kau pakai baju kurung dan bertudung....woahhhhh kompom lagi seksi...sape setuju?????


pada yang cepat terangsang harap jangan tonton video ini.harap maklum

3 comments:

Lulu caldina said...

ekeke..
psst, nampak tak bila upload video tu kat blog, dia panjang eh besar sangat? boleh ubah kat code dia...biasanya yang standard, 440/340...yang normal biasanya 640/440 tak silap...cubalah...

storyfromme said...

kenapa la cite melayu suke buat cite tajuk macam ni.

Lulu caldina said...

yeah dah ok pun

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan