nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 17, 2011

patung atau manusia?grrr...kau buat hidungku berdarah


cissssss.....pagi2 lagi hidungku berdarah macam pakcik kura2 dalam cerite dragonball tu....grrrrr....mula2 aku ingat dia ni patung,rupenye memang wanita tulen ughhhh...indah2. kalau nak tau lebih lanjut,dan nak tengok gambar2 hot die,boleh ke link yang disediakan. pada mereka yang baik,sila jangan tengok.harap maklum huhuhu

Name: Juliet Lin Ke Tong (林柯彤)
Date of Birth: Sept 20, 1988
Height: 172cm
Weight: 48 kg
Measurements: 34 23 34
URL: http://blog.sina.com.cn/linketong

banyak2 gambar,gambar ni paling aku tak leh blah...agak2 nape ye keh34

6 comments:

azrijohan said...

hahaha,nseb bek im 18

kucarkacir said...

amboii..
kalau gmbar seksi je.
suke no..

CintaZulaikha said...

serius cam anak patung~~

maru2 said...

ape yg ko search ni y?hahaha..

Wahida Nasution Thakhrim said...

kulit licin macam porselin!!

Anonymous said...

pembedahan kecantikan la tu....

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan