nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, April 4, 2011

keputusan anugerah bintang popular 2010

awal bulan aku agak bz so nak update blog memang tak sempat. biase lah. bile sudah penat,idea menconteng tu kurang. kang kalau dipaksa,terkeluar pulak ayat2 yang agak kurang sedap keh3. semalam pun aku tak sempat tengok anugerah bintang popular. aku cume sempat tengok persembahan datuk siti nurhaliza yang akhir tu. perghh...suara dia maintain cun dan mencairkan. macam belom kahwin plak datuk ni kan hehehe. berikut adalah keputusan anugerah yang aku curi dari seorang blogger yang aku dah follow, belog fyna...keh3


ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR –
6ixth Sense


PENYANYI NASYID POPULAR –
Rabbani


PELAKON TV WANITA POPULAR –
Fasha Sandha


ARTIS KOMEDI PEREMPUAN POPULAR –
Noorkhiriah


PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR –
Faizal Ismail


PENGACARA TV LELAKI POPULAR –
Aznil Nawawi


ARTIS BARU LELAKI POPULAR –
Shahir


PELAKON TV LELAKI POPULAR -
Remy Ishak


PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR-
Fara Fauzana


PENGACARA TV WANITA POPULAR-
Fara Fauzana


ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR-
Zizan


ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT-
Dato Rosnani Jamil


PENYANYI LELAKI POPULAR-
Faizal Tahir


PELAKON WANITA POPULAR-
Lisa Surihani


ARTIS BARU WANITA POPULAR-
Ana Raffali


PELAKON FILEM LELAKI POPULAR-
Shaheizy Sam


PENYANYI WANITA POPULAR-
Yuna





BINTANG PALING POPULAR
Shaheizy Sam


TAHNIAH PADE YANG MENANG...AGAK2...ADE KONTROVERSI TAK???HEHEHE

3 comments:

Rozuan Ismail said...

congrats Shaheizy Sam!! kaalu dulu asyik tengok muka sama gondol bintang paling popular..sekarang ni dah ada muka baru..

nhaz hafek said...

emmm ade lg ye rezki fasha sanda...( mood x suke)

Mat said...

ah.. Apahal sam mng. Power sgt ke die.. Haha..

blog power.. Kih kih kih..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan