nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 24, 2011

gambar perkahwinan yang pelik dan rare!!

ambil gambar perkahwinan memang dah menjadi satu kebiasaan pade zaman sekarang. kononye sebagai kenangan. yup..memang betul. tapi gambar bagaimana yang korang ingin lihat? takkan tengah korek hidung pon nak ambil gambar hehe. kat sini ade beberapa gambar perkahwinan yang agak pelik dan rare...so...jom terjah

 wah3....tak sabar2 ye bang

 tangan tu selok malam nanti la kak hehe


 err style ape ni

 terkejut nape kak? keh3....teruje la tu

 OPOCOT angin terkuat plak

err...akak tak pakai ke

13 comments:

tasha yus0ef said...

haha . .
org barat ni memeg pelik2 prangai dia org . .
by the way . .tsha follow kamu :)
follower yg ke 460
\(^_^)/

Syuxer said...

hahaha..perkhawinan dorang ni pelik dan akan dikenang sampai bila2..mesti kelakar bila check time tua2..hehe

aNis sHazLiN said...

adeh... =.='

fasya said...

ade je cerite pelik dr irawan.. huhu

Rozuan Ismail said...

alamak,terkantoi plak tak pakai suar dalam..haha

mOon jOhari said...

hahahaha...jangan org melayu kita ikt dh la...

NUR AYNIE said...

nie kes excited nak kawen la nie hahahaha sampai ade mcm2 versi baju huhu

nelly said...

adoi ..excited awal dorang .haha

Sophie Al-yahya said...

memang betul2 pelik ni.huhu.

CintaZulaikha said...

kakkakkakkakka~~apala drg nih..tak sgup nak nengok...

kucarkacir said...

org barat nie makin pelik je..

Si Baju Hitam said...

gelang guling tgk gambar diorg ni...hahaha...hmm..kalo aku nak wat tema wedding aku ala resident evil ok keh? hihihi

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

opocot mak ekau!! hish hishhhhhhhh pakcik ni sepuk kang!! tersedak wa tgk gegambar ni .. wahkahkha!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan