nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, April 29, 2011

give away contest polka espadrilla

cisss aku buat segmen, die pergi tag aku pulak,jage,aku jumpe aku luku pale kau hahaha. nak tau sape yang tag aku? ni haaa...budak yang memang selalu duduk kat komen aku cik/puan/makcik http://kucarkacir-kucarkacir.blogspot.com/ name die aku tak tau. aku tau die ni kucar kacer hahaha. anyway aku telah di tag untok join GA contest dari blog polka errr....susah benor nak menyebotnye keh3.




dengan ini aku nak tag kat semua orang,sebab??hadiah lumayan wooooo 

1st Prize ; RM 70
2nd Prize ; RM 50
3rd prize ; RM 30
[hadiah dalam cash atau reload coupon]

terime kaseh pade makcik kucar kacer coz tag aku kat GA ni. mane tau kan..rezeki aku hahahaha. jom la join wehhh...dapat topap n duit free tu.sape yang tak suke hahahaha

mate duitan betol aku ni cisss hahaa


2 comments:

kucarkacir said...

aku tag ko sbb ko mata duitan..
kahkahkahkah..

mOon jOhari said...

waaa...lumayan!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan