nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, April 4, 2011

perhatian untuk sape2 yang follow blog ini...

SALAM...
blog aku ni blog buruk aje. aku bersyukur sebab ade gak follower.tapi aku berhadapan masalah besar. lepas korang follow aku,tolong pastikan link blog korang ade.sebab kebanyakan blogger yang follow aku link korang takde,contoh:
macamane aku nak singgah ke blog korang? ini amatlah menyedihkan sebab aku akan kerap singgah ke blog yang dah follow aku. tolong yer. takpon camni...lagi senang. pade yang dah follow,sila letak link anda di ruangan komen. OK!! thanx..love u all

7 comments:

Eza Ridzwan said...

ye keee kerap singgah???...xde singgah & komen pon kat blog kite :( ....

miss flora said...

ADOIYAI..
Aku kene demo..
ni link..da dapat link ni paham2 la~

http://day-an-i.blogspot.com

miss flora said...

ADOIYAI..
Aku kene demo..
ni link..da dapat link ni paham2 la~

http://day-an-i.blogspot.com

miss flora said...

adoiyai..
aku kene demo lak da.da dapat link ni pepaham la yek~

http://day-an-i.blogspot.com

p/s: segala kesulitan amat dikesali

mungelily said...

http://lilyecah.blogspot.com/

hehe singgah tau..;p

CintaZulaikha said...

baiknya ati en BK...i like~~

Coretan.Hati.zaydatur said...

lahh ~ kene letak link ke ? tak perasan pulak..right right..

akuzaydatur.blogspot.com

zaydaturnajihah-beloganaktiri.blogspot.com

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan