nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, April 6, 2011

[ SEGMEN ] Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem


syarat2...
1.letak header blog prince dan link kan entry ni..
dah letak header. sape nak join boleh klik sini

2.buat entry dan letakkan header kowang..


3.bagi tau kat aku kenape kowang nak aku promote header kowang..
perghhh ingat senang ke nak dapat peluang macam ni. lagi2 aku punye header paling sempoi aku rase.aku ni buta bab2 teknologi so header simpel ni la yang mampu aku buat huhuhu. lagipun dapat la mempromote header aku ni kat blogger yang singgah blog ko.keh3..blog ko kan ramai pengunjung...pleasee...kalo tak keberatan,promotela  huhuhu..tengkiu sebab bagi peluang pade blogger baru macam aku ni nak promote header burok aku ni huhu.

4.follow blog aku????terserah pada keikhlasan kowang ye...
alaaa...aku dah lame follow ko.kalau aku tak follow aku taktau la pasal segmen ni huhuhu.

5.bagi tahu kowang nak masuk kategori mane...(a) lelaki (b) perempuan
aik??jap2..aku nak check..ohhh aku laki keh3

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

6 comments:

pRiNCe said...

hahhaahahha...
thnx tau sudi join segmen sy nie...:)
lau awk terpilih..gud lark ye...:)

nelly said...

yeah ! gud luck !!!

CintaZulaikha said...

sesimple atau segempak mana pon headher akak..akak ttp segn nak masok..kuikui~~

dwaty said...

wah... gud luck jer la....hehehe

wahida said...

gud luck bro!!

salam, thanks drop by my blog...awat tak follow sekali? takpe, biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

nice blog!!

Muslimah Optimis said...

semoga berjaya.. blog kita sama2 putih la..hehe

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan