nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, April 27, 2011

gambar lama yang super COOL!!


gambar2 ini khas ditujukan kepada mereka yang gemar mengambil gambar didalam tandas mahupon mengambil gambar dengan kepale mendongak ke atas sambil membuat mata bulat agar kelihatan comel. hehe. cube kita fikirkan cara macamane nak ambil gambar yang cool dan buat orang WOAHHH!!. seperti contoh di atas. ade berani ka main badminton di udara keh3.
erkkk macamane boleh jatuh??brek tak lekat ke??\

fughhh pokok besor macam ni korang gune gergaji je?

WALAWEEEEE...tunggu anak atas 5 orang baru boleh buat camni. dan pastikan setiap tahun lahir sorang keh3

errr...nak elakkan kecurian ke???

sesuai untok mereka yang membela banyak anjing huhuhu


ERKKK...kak...nape duduk kat situ?kat dalam kereta tu dah penuh ke??errr...tak senak ke duduk atas tayar tu kak huhuhu


so..dah ade idea nak tangkap gambar macamane lepas ni? alaaa...kamera mahal2 takkan amek gambor dalam tandas je kot....kang ter amek gambar lain pulak keh3

sumber: dumage

6 comments:

Eza Ridzwan said...

hat gambaq anak bederet² tu cantek!...cantek jeee arrangement nya...

Far8 budak baik said...

hahahaha..yg fist pic tu..
dasyat betol..
agak2 ar main atas plane..
angin kuat kot..
pic gini lah aku nk wat ti haha

mie said...

yang gambar pompuan kunci kereta 2 nice kot,aku suka yang 2

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

gambar last!!!! oOoo yeah~ agagaga ..

mOon jOhari said...

suka gambaQ pOkok besaQ 2...tataw nape...agk2 pOkOk apakah itu?

hariz chacho said...

assalamualaikum~

lawa gambar. heheh

www.kurtalusuh.blogspot.com

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan